Grafisk design- og webbureau Sjælland – Vi styrker din online tilstedeværelse

Webbureau Sjælland

Webbureau Sjælland – Se her hvem vi er, hvad vi står for, og hvorfor du skal vælge os som din partner til dit næste projekt.

Vi er et grafisk design- og webbureau på Sjælland, der tilbyder grafiske løsninger, webdesign og søgeoptimering til virksomheder og foreninger fra hele landet. Selvom vi er placeret på Sjælland, er det ingen hindring for os at give den samme gode service til dig som der kommer fra Fyn, Jylland eller øerne.

Om mig, og min baggrund

“Velkommen til, mit navn er Sebastian Christensen, og jeg er indehaver af Illa Design. Jeg vil fortælle lidt omkring hvem jeg er, mine værdier, og min branche erfaring.”

“Jeg er 29 år, og lever sammen med min kone og vores søn. Jeg er opvokset ved Kalundborg på Sjælland, og bor her stadig. Man kan godt sige at jeg må være en rigtig kalundborggenser.”

“Jeg startede Illa Design i 2023, men har dog arbejdet med grafisk design, webdesign og søgeoptimering i mange år. Jeg har faktisk over 10 års erfaring med grafisk arbejde, hvor jeg med tiden har opnået stor viden og erfaring inden for webdesign og dertilhørende søgeoptimering.”

“Mine tanker og værdier for at starte Illa Design er at jeg vil give de små og mellemstore virksomheder mulighed for at få professionelle løsninger, hvor de kan forvente personlig service, 100% gennemsigtighed og fuld engagement i hvert eneste projekt.”

“Jeg startede oprindeligt min rejse i branchen ved at gennemføre min uddannelse som skiltetekniker i 2014. Her arbejdede jeg med grafisk design, både med digitalt og fysisk produktion. Jeg har herefter skabt stor erfaring inden for webudvikling og søgeoptimering, da det altid har været min store interesse. Jeg kan nu kalde mig professionel webdesigner og SEO ekspert med certifikat fra Morningscore.”

Sebastian Christensen - grafisk design, webdesign og søgeoptimering ekspert

Sebastian Christensen

Indehaver af Illa Design

“Jeg engagerer mig altid 100% i samarbejdet med kunden, og tager udgangspunkt i en god dialog og proces. Med mine mere end 10 års erfaring inden for branchen, garanterer jeg for professionelle løsninger med fokus på fuld gennemsigtighed og personlig service.”

Søg efter webbureau Sjælland

På udkig efter et grafisk design- og webbureau på Sjælland?

Hvis du søger en professionel partner til din virksomhed, som kan sørge for alt inden for grafisk design, webdesign og søgeoptimering af din hjemmeside, samt altid sætter den personlige service i første række, så er din søgen forbi. Vi er ikke mere end et opkald væk, og hvis din virksomhed er bosiddende på Sjælland, er der altid mulighed for et uformelt besøg. Så hvis du har behov for support til dit projekt, så er vi altid behjælpelige med

  • Grafisk design
  • Webdesign
  • Søgeoptimering
  • Freelance opgaver
  • Sparring og rådgivning

Vi er mere end bare et webbureau

Vi engagerer os altid 100% i hver enkelt projekt, da vi ikke bare ser dig som endnu en kunde i køen, men som en virksomhed vi ønsker skal klare sig godt. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at skabe en stærk forbindelse baseret på tiltro og gennemsigtighed for hinanden.

Vi er et grafisk design- og webbureau med hoved fokus på en god personlig service. Det er vores største værdi at kunne tilbyde dig den ekstra service med hurtige svartider, hvor der er tid til spørgsmål og sparring undervejs.

For at kunne tilbyde dig som kunde en endnu større vifte af ydelser. Er vi gået sammen med en række tætte og kompetente samarbejdspartnere. Sammen kan vi tilbyde dig et bredt sortiment af markedsføringsmateriale til din virksomhed, inden for både grafisk design, webdesign, søgeoptimering, sociale medier, dekorationer, print, tryk og meget mere.

Så hvis din virksomhed har brug for hjælp, så giv os et uforpligtende kald på 61 51 95 02. Så tager vi en snak om dine muligheder.

Grafisk design- og webbureau Sjælland. Find os på Sjælland

Webbureau Sjælland – Vestsjælland – Kalundborg

Vi er et grafisk design- og webbureau på Sjælland, nærmere placeret ved Kalundborg i Vestsjælland. Men vi tilbyder selvfølgelig også vores mange løsninger til jer i Jylland og på Fyn, samt øerne. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, da vi selvfølgelig dækker hele landet.

I vores arbejde med grafisk designwebdesign og søgeoptimering, tager vi løbende samtaler. Det er desuden ingen hindring hvis din virksomhed ikke er placeret på Sjælland. Vi holder med glæde også vores aftalte møder andre steder end på Sjælland. Om det er fysisk fremmøde, telefonisk eller over webcam, så skal vi nok komme godt gennem processen sammen.