Vi tilbyder hjemmeside til foreninger, som tak til de mange frivillige

En komplet hjemmeside til foreninger

Har i en forening som skal være tilstede online? Så er det en god idé at investere i en professionel forenings hjemmeside. Hos Illa Design ønsker vi at give noget tilbage til kulturen og de mange frivillige som bruger meget af deres tid og energi på at gøre noget godt for andre. Om det er den lokale sportsklub, eller et socialt fællesskab er underordnet, for hver forening giver noget til nogen. Derfor tilbyder vi en ny og komplet hjemmeside til foreninger, til fordelagtige aftaler.

Med en hjemmeside til foreningen vil i være tilstede online, så jeres medlemmer og kommende medlemmer kan finde alt den information om jer, som der er behov for. I får en skræddersyet hjemmeside som passer til jeres behov og ønsker.

Hjemmeside til foreninger

“Med en ny hjemmeside til foreninger kan man lettere række ud til nye mulige medlemmer.”

En forening hjemmeside der dækker jeres behov

Der findes mange forskellige typer foreninger rundt omkring i landet, og hver enkelt forening har forskellige behov som skal dækkes. Hos Illa Design bestræber vi os på at finde de korrekte løsninger til netop jeres udfordringer.

En ny hjemmeside til jeres forening kan indeholde praktiske informationer, som jeres medlemmer hurtigt og let kan finde frem til, den kan også indeholde gallerier og opslag fra bestyrelser og lignende, eller der kan endda også integreres specielle medlemsfunktioner. Mulighederne er mange, og gennem god dialog finder vi sammen løsningen der dækker jeres behov, så vi fra start får lavet den helt rigtige hjemmeside til foreningen.

En hjemmeside til foreninger der skaber værdi

Ud over at en forenings hjemmeside kan være et godt værktøj og opslagsværk for jeres medlemmer, så kan en hjemmeside til jeres forening også skabe en god værdi for jer.

Med en ny hjemmeside til foreninger kan man lettere række ud til nye mulige medlemmer. De kommende medlemmer vil kunne finde jer på diverse søgemaskiner, finde informationer om jer, skabe sig et billede af om foreningen er noget for vedkommende, og til sidst let kunne kontakte jer via jeres forenings hjemmeside. Så hvis i ønsker flere medlemmer til jeres forening, er en ny hjemmeside en rigtig god mulighed.

Sebastian Christensen - grafisk design, webdesign og søgeoptimering ekspert

Sebastian Christensen

Indehaver af Illa Design

“Jeg engagerer mig altid 100% i samarbejdet med kunden, og tager udgangspunkt i en god dialog og proces. Med mine mere end 10 års erfaring inden for branchen, garanterer jeg for professionelle løsninger med fokus på fuld gennemsigtighed og personlig service.”

Samarbejde om ny hjemmeside til foreninger

Lad os samarbejde om en professionel hjemmeside til foreninger

Vi er et grafisk design– og webbureau der tager samarbejdet med vores kunder seriøst. Vi engagerer os altid 100% i hver opgave, og tilbyder en personlig kundeservice med gennemsigtighed og professionel rådgivning. I et samarbejde med os garanterer vi

  • en god dialog gennem hele processen
  • hurtige svartider på henvendelser
  • at aftaler og mål overholdes
  • personlig og professionel sparring
  • en professionel firma hjemmeside

En hjemmeside til foreninger som er overskuelige og optimeret

Jeres nye forenings hjemmeside vil blive bygget op i et system som hedder WordPress. Det er et CMS, hvilket betyder at i let og overskueligt vil kunne rette og tilføje på jeres hjemmeside. Det kan sammenlignes med at benytte det kendte tekstprogram Microsoft Word.

Jeres nye hjemmeside vil blive bygget op med en “mobile-first” tilgang, hvilket betyder at jeres hjemmeside først og fremmest er bygget med øje for brugervenligheden på håndholdte enheder. På den måde bliver jeres forening hjemmeside optimeret til at fungere korrekt på alle skærmstørrelser, så i undgår uheldige oplevelser.

Gode muligheder for jeres forening

Vi ønsker at anerkende frivilligheden, og derved give noget tilbage til foreningerne. Derfor har i nu mulighed for at anskaffe jer en komplet ny og professionel hjemmeside til foreningen, til en god pris.

Vi vil gerne tilbyde foreninger specielaftaler i forhold til prisen på en ny hjemmeside. En mulig aftale kan for eksempel være

  • Et stort afslag i den oprindelige pris.
  • En sponsoraftale eller lignende.
  • En reklameaftale på sociale medier eller hjemmesiden.
  • En anden lignende ordning.

Vi er åbne overfor en god dialog om mulighederne, så kontakt os for en uforpligtende samtale, og så finder vi en løsning sammen.