Få en ny professionel firma hjemmeside til din virksomhed

Derfor har din virksomhed behov for en professionel hjemmeside

Du har måske drevet din virksomhed uden en hjemmeside i mere end 10 år, og det er gået strygende? Eller du er måske en iværksætter med en nyopstartet virksomhed, som er nysgerrig på om en firma hjemmeside er en nødvendighed? Uanset virksomhedens størrelse, branche eller historie, så har din virksomhed behov for en professionel hjemmeside.

I dag er tendensen den at dine kunder vil finde informationer om din virksomhed på internettet, inden de handler hos dig. Hvis din virksomhed fremtræder professionelt og troværdig med en flot og moderne hjemmeside, er der langt større mulighed for at få en handel i hus. En professionel firma hjemmeside er derfor et behov.

En firma hjemmeside der er responsivt til enhver skærmstørrelse

“Du vil helt naturligt få flere henvendelser når din virksomhed fremtræder professionelt gennem din firma hjemmeside.”

En ny firma hjemmeside designet unikt til din virksomhed

Det handler selvfølgelig om at din virksomhed fremtræder troværdig, viser sine værdier frem, og brugeren let kan finde informationer om din virksomhed. Vi sørger desuden for at din nye firma hjemmeside er bygget op om et helt unikt design, som viser din virksomhed frem på bedste vis, og som skiller sig ud fra konkurrenternes hjemmesider, så du og din hjemmeside huskes.

Vi tager sammen udgangspunkt i din vision og drømme om en ny hjemmeside, som matcher dine målsætninger og ønsker. Med fokus på originalitet, funktionalitet, grafisk identitet og brugeroplevelse, garanterer vi for en professionel løsning, gennem en enkel og overskuelig proces. Vi er i løbende dialog, og sammen ud fra dine ønsker og vores sparring, vil du få en helt unik hjemmeside som er skræddersyet til din virksomhed.

En firma hjemmeside er en rigtig god investering

Med en professionel og troværdig hjemmeside, får dine kunder lyst til at kontakte dig. Du vil helt naturligt få flere henvendelser når din virksomhed fremtræder professionelt, og giver dine kunder mulighed for at integrere med din nye hjemmeside, og selv finde netop de informationer de har behov for, og dermed sørger hjemmesiden for at konvertere dine besøgende til kunder.

Når din nye firma hjemmeside er klar, anbefaler vi at du derefter får søgeoptimeret din nye hjemmeside, så mulige kunder også har mulighed for at finde din nye firma hjemmeside. Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig og din virksomhed gennem denne proces.

Det fremtidssikre valg af platform til din nye hjemmeside

Din nye hjemmeside vil blive bygget op på WordPress, som er et CMS . WordPress er et meget brugervenligt kontrolpanel, som gør at du altid simpelt og hurtigt kan tilføje eller redigere i siderne på din hjemmeside. Det kan sammenlignes med at skrive i et Microsoft Word dokument.

Ved at anvende WordPress som brugerplatform, fremtidssikre du din firma hjemmeside, da det er nemt at vedligeholde og opdatere, du får fuld kontrol og ejerskab over din hjemmeside, og så er WordPress meget anerkendt, og er benyttet vidt og bredt.

Sebastian Christensen - grafisk design, webdesign og søgeoptimering ekspert

Sebastian Christensen

Indehaver af Illa Design

“Jeg engagerer mig altid 100% i samarbejdet med kunden, og tager udgangspunkt i en god dialog og proces. Med mine mere end 10 års erfaring inden for branchen, garanterer jeg for professionelle løsninger med fokus på fuld gennemsigtighed og personlig service.”

Personligt møde om udvikling af din nye firma hjemmeside

Derfor skal vi samarbejde om din nye firma hjemmeside

Vi er et grafisk design– og webbureau der tager samarbejdet med vores kunder seriøst. Vi engagerer os altid 100% i hver opgave, og tilbyder en personlig kundeservice med gennemsigtighed og professionel rådgivning. I et samarbejde med os garanterer vi

  • en god dialog gennem hele processen
  • hurtige svartider på henvendelser
  • at aftaler og mål overholdes
  • personlig og professionel sparring
  • en professionel firma hjemmeside

Optimeret til desktop, tablet og mobil

Det er vigtigt at din hjemmeside er optimeret korrekt, for at dine kunder oplever et besøg på din hjemmeside som en fantastisk oplevelse, uanset om kunden besøger din hjemmeside på en computer eller en håndholdt enhed. *Faktisk er der flere som anvender mobilen, end computeren til at gå på internettet. Derfor designer og bygger vi altid hjemmesider op med konceptet “mobile-first”, for at sikre et så stærkt og brugervenligt responsivt design som muligt.
* Statistik fra statista.com

Prisen for en professionel firma hjemmeside

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dit projekt, og derfor kan vi ikke give dig en helt fast pris på en ny hjemmeside, da vi først skal kende dine ønsker og drømme for hjemmesiden. Prisen afhænger af krav og ønsker til funktioner, samt størrelsen på hjemmesiden. Prisen for en komplet professionel firma hjemmeside starter fra 7.595 kr. ekskl. moms. Lad os tage en uforpligtende samtale om mulighederne.