En professionel men billig hjemmeside? OnePage er løsningen for dig

En OnePage hjemmeside er et godt alternativ

Det er altafgørende at have en stærk online tilstedeværelse for at skille sig ud fra konkurrenterne, og tiltrække den tilstrækkelige opmærksomhed. Hvis du er på udkig efter en billig hjemmeside som en økonomisk god start på et nyt projekt, så er en af de mest moderne og overkommelige løsninger en OnePage hjemmeside.

Hos Illa Design tilbyder vi dig og din virksomhed en skræddersyet OnePage hjemmeside. En OnePage hjemmeside dækker ikke kun dine basale behov, men leverer også lige det ekstra som skal til, for at skabe en helt unik og problemfri brugeroplevelse.

Med en OnePage hjemmeside har du muligheden for at anskaffe dig en billig hjemmeside, som samtidig opfylder de basale krav, uden at gå på kompromis med kvalitet og troværdighed.

Billig hjemmeside - OnePage

“Man skal se denne type hjemmeside som et digitalt visitkort, hvor dine kunder kan se dine kontakt oplysninger, din historie og budskab, samt de vigtigste detaljer om de produkter eller services din virksomhed tilbyder.”

Hvorfor vælge en OnePage hjemmeside?

En OnePage hjemmeside er et godt alternativ til en klassisk hjemmeside som vi kender mest til i dag. Med denne type hjemmeside fokuseres der blandt andet på at levere alt den aktuelle information på én enkelt side, hvilket gør brugeroplevelsen både hurtig og problemfri. Denne løsning har en række gode fordele for både virksomheden og dens kommende kunder.

  • Billig hjemmeside med kvalitet i top
  • Simpelt og overskueligt design
  • Hurtig navigation på hjemmesiden
  • Dit budskab bliver tydeligt for kunderne
  • Hurtig opsætning og mindre overvejelser

Er en OnePage det rigtige valg for min virksomhed?

En OnePage hjemmeside løser rigtig mange udfordringer for mange virksomheder i dag. Man skal se denne type hjemmeside som et digitalt visitkort, hvor dine kunder kan se dine kontakt oplysninger, din historie og budskab, samt de vigtigste detaljer om de produkter eller services din virksomhed tilbyder. Hvis din virksomhed mest af alt blot ønsker at give dine kunder mulighed for at lære din virksomhed bedre at kender, så er en OnePage hjemmeside en god løsning.

Hvis du er i tvivl om din virksomhed overhovedet har behov for en hjemmeside, så husk på at dine konkurrenter allerede er et skridt foran, da de har en hjemmeside til at repræsenterer sig selv og sine værdier. *Faktisk har over 90% af alle virksomheder med mindst 10 ansatte en hjemmeside i 2022, så lad os tage en uforpligtende samtale om mulighederne for din virksomhed.
* Statistik fra statista.com

Sebastian Christensen - grafisk design, webdesign og søgeoptimering ekspert

Sebastian Christensen

Indehaver af Illa Design

“Jeg engagerer mig altid 100% i samarbejdet med kunden, og tager udgangspunkt i en god dialog og proces. Med mine mere end 10 års erfaring inden for branchen, garanterer jeg for professionelle løsninger med fokus på fuld gennemsigtighed og personlig service.”

En OnePage billig hjemmeside VS en klassisk hjemmeside

En OnePage hjemmeside har som beskrevet tidligere mange gode fordele, man skal bare være opmærksom på enkelte ulemper ved at vælge den klassiske hjemmesideformat fra, til fordel for denne billig hjemmeside format.

Der er både fordele og ulemper ved at vælge en OnePage hjemmeside frem for en mere klassisk hjemmesideopbygning. Det er et vigtigt valg, og derfor står jeg klar med gratis og uforpligtende rådgivning om dit valg af hjemmeside. Du kan også læse om vores anden hjemmeside løsning her.

  • Hjemmesiden vil kun indeholde én enkelt side, hvilket begrænser muligheden for at dele mere information på sigt hvis ønskes.
  • Begrænsning af funktioner, da der ikke vil være plads og kapacitet til at køre en lang række funktioner på samme side, da det vil forårsage den langsommere hjemmeside.
  • Ikke mulighed for søgeoptimering. Da hjemmesiden kun indeholder én enkelt side, vil kan ikke kunne søgeoptimere hjemmesiden ordentligt, da der er behov for flere sider for dette. Det vil sige at siden vil være sværere at finde på for eksempel Google.

En billig hjemmeside med en professionel løsning

Hvis du ønsker en ny professionel hjemmeside, hvor der er løbende god dialog mellem kunde og designer, gennemsigtighed og professionel sparring, så vælger du rigtigt ved at have os som din partner.

Da Illa Design er et mindre webbureau, kan vi tilbyde dig og din virksomhed en skræddersyet løsning med en kundeservice helt i top. Du får en fast kontaktperson, så du altid kan regne med at få fat på en som faktisk ved hvad det aktuelle projekt handler om.

Derudover er alle hjemmesider fra Illa Design responsive, så hjemmesiden altid er tilpasset efter skærmens størrelse. Du får selvfølgelig 100% ejerskab over din egen hjemmeside, uden månedlige betalinger eller skjulte gebyrer.

Prisen for en OnePage hjemmeside

Økonomisk set er en OnePage hjemmeside den billige mulighed for at få din virksomhed repræsenteret i den digitale verden. Prisen for en OnePage hjemmeside starter nemlig kun fra 3.595 kr. eksl. moms. Da hver hjemmeside er skræddersyet til netop din virksomhed, kan vi ikke lave en endelig prissætning uden at vide dine ønsker og behov først. Lad os tage en uforpligtende samtale om dine muligheder for en ny hjemmeside.