Et nyt logo til firma? Lad os designe dit nye professionelle firma logo

Dit firma logo skal repræsenterer din virksomheds identitet

Når din virksomhed skal ud at anskaffe sig et nyt logo til firma, er det vigtigt at huske på at dit nye firma logo er ansigtet udadtil. Et firma logo repræsenterer nemlig din virksomheds identitet, og er det dine kunder oftest vil genkende din virksomhed på, hvilket gør det yderst vigtigt at få anskaffet sig et nyt logo der skaber de helt rigtige følelser hos dine kunder.

Hvis du er en nyopstartet virksomhed, tænker du måske at du ikke har behov for et professionelt logo fra start, hvilket er helt fair og forståeligt. Vi vil dog komme med den anbefaling at anskaffe sig det helt rigtige logo fra start, da det kan sparer din virksomhed for rigtig store investeringer fremadrettet, da dit firma logo allerede til den tid er associeret med din virksomhed, og det vil derfor kunne resulterer i en hel rebranding af din grafiske identitet.

Skitse af et nyt logo til firma

“Når vi står med opgaven at designe et nyt logo, sørger vi for at hver enkelt detalje har sin berettigelse i logoet.”

Et firma logo er et af de vigtigste elementer i din brandstrategi

Når din virksomhed forsøger at opbygge et positivt omdømme blandt dine kunder, overhale dine konkurrenter og nå dine mål, vil det klart gøre dine resultater markant bedre med et professionelt firma logo, der skaber den troværdighed som dine kunder efterstræber.

Med et nyt logo der taler til din målgruppe, og skaber de rigtige følelser og troværdighed hos dine kunder, er de allerede godt på vej til at lære din virksomheds værdier at kende, og derved anerkende og tro på dit firma og dens service. Derfor er det yderst vigtigt for din branding, med det helt rigtige professionelle logo.

Få et nyt logo til firma der skiller sig ud fra konkurrenternes

Når man anskaffer sig et nyt logo til firma, og det vigtigt at analyserer konkurrenterne og deres logo, for at få en idé om hvilken målgruppe de henvender sig til, og hvilke tanker de har gjort sig. Et firma logo fortæller nemlig mere om virksomheden end man skulle tro.

Når vi står for udarbejdelse af logo, sørger vi derfor altid for at det skiller sig ud fra konkurrenternes. Dit nye logo skal nemlig være unikt, samtidig med at det henvender sig til din målgruppe og viser din virksomheds identitet. På den måde får dit firma logo din virksomhed til at skille sig ud fra mængden, samtidig med at din virksomhed bliver genkendt og husket hos dine kunder.

Husk at dit firma logo skal holde længe

At skulle vælge et nyt logo kan være anstrengende, da det er vigtigt at vælge et som fremtidssikre din virksomheds grafiske identitet og brand.

Vi kan ikke spå om fremtiden, men med god dialog om fremtidsplaner og mål, kan vi sammen fastslå i hvilken retning din virksomhed bevæger sig i, og på den måde sørge for at dit nye firma logo forbliver relevant for din virksomheds branding, så du undgår at skulle ud at investere i en ny grafisk identitet i fremtiden.

Sebastian Christensen - grafisk design, webdesign og søgeoptimering ekspert

Sebastian Christensen

Indehaver af Illa Design

“Jeg engagerer mig altid 100% i samarbejdet med kunden, og tager udgangspunkt i en god dialog og proces. Med mine mere end 10 års erfaring inden for branchen, garanterer jeg for professionelle løsninger med fokus på fuld gennemsigtighed og personlig service.”

Vi sørger for udarbejdelse af logo. Nyt logo til din virksomhed.

Interesseret i et nyt logo til din virksomhed?

Vi vil meget gerne hjælpe din virksomhed med et nyt logo. Vi sørger altid først og fremmest om at afstemme forventningerne og ønskerne til dit nye firma logo, hvor vi derefter researcher, analyserer og skitserer. Med en tæt dialog og fuld gennemsigtighed gennem hele forløbet, skal vi nok få designet det helt rigtige firma logo til din virksomhed.

Når vi designer et nyt logo til din virksomhed, sørger vi selvfølgelig for

  • en god dialog gennem hele processen
  • hurtige svartider på henvendelser
  • at aftaler og mål overholdes
  • personlig og professionel sparring
  • et nyt og professionelt firma logo
Eksempel på et nyt firma logo

Et nyt logo der viser din virksomheds DNA

Et godt og stærkt firma logo er ikke kun et design i flotte former og farver. Nej, det skal vise din virksomheds DNA, nemlig dens identitet og værdier. Et logo er virksomhedens ansigt udadtil. Vi sørger for at dit firma logo får et udtryk, får en identitet, og skaber følelsen hos kunderne.

Få et nyt logo til firma, hvor hver enkelt detalje er gennemtænkt

Når vi står med opgaven at designe et nyt logo, sørger vi for at hver enkelt detalje har sin berettigelse i logoet. Vi tænker innovativt og visionært for at designe det unikke, men sørger samtidig for at skabe den simple og genkendelige stemning i hvert logo, for at matche kundernes tankegang og følge det moderne synspunkt for hvad et smukt design er.

Lad os stå for udarbejdelse af logo, så får du mere end bare et nyt logo

Når du bestiller et nyt logo af os, gennemgår vi først en række vigtige detaljer omkring hvad virksomheden står for, og hvad din virksomhed skal opnå med et nyt logo.

Med i analysen og det nye logo, får du også en lang række tilhørende elementer under og efter processen. Du får

  • Flere design forslag at vælge imellem
  • Mindst to farveversioner af dit firma logo
  • Tilsendt de filtyper der ønskes
  • Et logo der kan anvendes i alle størrelser (vektor)
  • 100% ejerskab over dit nye firma logo

Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale, eller ved spørgsmål om processen, kvalitet, priser osv.