Få kontrol over dit visuelle udtryk med en komplet grafisk identitet

Få en stærk grafisk identitet til din virksomhed

En grafisk identitet sørger for at rammerne om dit brand hænger sammen, og er i tråd med de værdier og udtryk din virksomhed vil udstråle.

Med en gennemtænkt og professionel grafisk identitet for din virksomhed, skabes der en sammenhæng mellem dit brand, dit visuelle udtryk, og kundens tanker og følelser om din virksomhed.

Når din virksomhed står med et klart visuelt udtryk får du lettere ved at skabe troværdighed og vise din målgruppe hvilke værdier din virksomhed står for, da du får en guideline der kan følges for at sikre at hele din branding hænger sammen på tværs af medier og platforme.

Grafisk identitet

“Med en ny grafisk identitet får du ikke kun et professionelt og flot logo. Du får en komplet guideline.”

Derfor er det vigtigt med en klar grafisk identitet

En grafisk identitet er sammenhængen mellem din visuelle del af din branding, og de følelser du ønsker at vække hos din målgruppe.

Det er vigtigt at skabe den visuelle sammenhæng på tværs af din virksomheds branding, da det skaber en mere klar kommunikation af din virksomheds budskaber. På den måde er det med til at give din virksomhed mere troværdighed og en klar tone så virksomhedens værdier og budskaber lettere bliver hørt.

En komplet grafisk identitet med logo og designmanual

Med en ny grafisk identitet får du ikke kun et professionelt og flot logo. Du får en komplet guideline over hvilke farver, former, skrifttyper, billeder og alt derimellem der skal benyttes for at din virksomhed udtrykker sig helt korrekt med klare budskaber over for din målgruppe.

En komplet grafisk identitet indeholder en udførlig designmanual og logo, der er udviklet på baggrund af god dialog, analysering og professionelt grafisk design med hovedformålet at skabe det helt rigtige udtryk og tone for din virksomhed.

Redesign eller udvikling af en helt ny grafisk identitet?

Vi står klar til at hjælpe dig! Det er underordnet om du har en helt ny virksomhed som ønsker et nyt logo der udtrykker dine værdier og budskaber, eller om du allerede har en veletableret virksomhed der trænger til en rebranding med et friskt nyt pust.

Vi redesigner og udvikler din branding til helt nye højder. Med vores store ekspertise inden for grafisk design, hjælper vi dig og din virksomhed til en ny og professionel grafisk identitet der viser dine kunder hvad din virksomhed står for.

Sebastian Christensen - grafisk design, webdesign og søgeoptimering ekspert

Sebastian Christensen

Indehaver af Illa Design

“Jeg engagerer mig altid 100% i samarbejdet med kunden, og tager udgangspunkt i en god dialog og proces. Med mine mere end 10 års erfaring inden for branchen, garanterer jeg for professionelle løsninger med fokus på fuld gennemsigtighed og personlig service.”

Nyt logo til din virksomhed

Skal vi tage en samtale om din grafiske identitet?

Med mere end 10 års erfaring inden for grafisk design, står vi klar til at hjælpe dig med at skabe de helt rigtige visuelle rammer for din virksomhed. I et samarbejde med os sørger vi altid for

  • en god dialog gennem hele processen
  • hurtige svartider på henvendelser
  • at aftaler og mål overholdes
  • personlig og professionel sparring

Med en grafisk identitet holdes den røde tråd

En grafisk identitet skal holde en rød tråd i din virksomhed på tværs af medier, kanaler og platforme. Det er sammenhængen i det visuelle design som skaber professionalismen og troværdigheden i din virksomhed.

Når vi arbejder med det generelle udtryk af din virksomheds grafiske identitet, arbejder vi blandt andet ud fra

  • Tæt dialog om værdier og budskaber
  • Analysering af lignende brands til inspiration
  • Idégenerering og skitseringer
  • Hvilke følelser og symbolske betydninger der skal skabes
  • De visuelle sammenhænge mellem farver og billeder
  • Hvilken tone og kommunikation der skal udtrykkes

Vi hjælper med den helt rigtige grafiske linje til din virksomhed

Kontakt os for en uforpligtende samtale, så finder vi de helt rigtige løsninger for netop din virksomhed.

Til samtalen gennemgår vi dine forventninger og ønsker til en ny grafisk identitet, hvad det indebærer og hvilken afkast det kan give på sigt. Der er sparring gennem hele processen, og vi engagerer os altid fuldt ud i hver opgave, og ønsker blot de bedste resultater for din virksomhed. Vi ser frem til et godt samarbejde.