Vi skaber grafisk design. Lad os hjælpe med grafisk arbejde til dit projekt

Grafisk identitet

Grafisk identitet

Med en gennemtænkt og professionel grafisk identitet for din virksomhed, skaber vi med grafisk arbejde en sammenhæng mellem dit brand, dit visuelle udtryk, og kundens tanker og følelser.

Læs mere
Nyt logo

Logo design

Med et nyt logo der taler til din målgruppe, og skaber de rigtige følelser og troværdighed hos dine kunder, er de allerede godt på vej til at lære din virksomheds værdier at kende.

Læs mere
Grafisk materiale

Grafisk materiale

Dit budskab skal nemt og hurtigt kunne aflæses ud fra det grafiske materiale vi designer. Det skal altid følge din grafiske identitet, være troværdig og henvende sig direkte til din målgruppe.

Læs mere
Professionelt grafisk arbejde gennem god dialog

Lad os hjælpe med det grafiske arbejde

Vi er et grafisk design- og webbureau der tager samarbejdet med vores kunder seriøst. Vi engagerer os altid 100% i hver opgave, og tilbyder en personlig kundeservice med gennemsigtighed og professionel rådgivning. I et samarbejde med os garanterer vi

 • en god dialog gennem hele processen
 • hurtige svartider på henvendelser
 • at aftaler og mål overholdes
 • personlig og professionel sparring
 • grafisk design i høj kvalitet

Altid professionelt grafisk design af høj kvalitet

Et stærkt grafisk design er helt essentielt for din virksomhed, som ønsker at udtrykke sig på en helt bestemt måde, hvorpå kunderne får den rigtige førstehåndsindtryk og tanke om din virksomhed.

Et godt grafisk design kan få din virksomhed til at fremstå professionelt og troværdigt, samtidig med at det skaber det helt rigtige blikfang, så kunderne opdager din virksomheds eksistens, og endnu vigtigere, at de husker den. Derfor er vigtigheden af en fremtrædende og unik grafisk identitet altoverskyggende, da din virksomheds identitet er forbundet med dens vision og omdømme.

Vi er eksperter i grafisk arbejde, så overlad trygt opgaven hos os

Vi sørger for et godt stykke grafisk arbejde, så du som virksomhedsejer har mere tid til at fokusere på det du er bedst til. Vi er altid nysgerrig på at høre mere om dit projekt, og hvordan vores grafiske arbejde kan være behjælpelig til at nå dine mål.

Vi udfører grafisk arbejde af både fysiske og digitale løsninger

Lad os hjælpe dig og din virksomhed med grafisk arbejde til dit projekt. Da vi har et tæt samarbejde med en håndfuld professionelle virksomheder med store kompetencer inden for det som de er bedst til, kan vi tilbyde dig totalløsninger inden for grafisk arbejde.

Vi udfører professionelt grafisk design uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi hjælper også gerne med produktionen af diverse grafiske løsninger så du kun har behov for én kontaktperson, for at få udført alt det grafiske arbejde der skal til for at få din virksomheds grafiske identitet og budskab frem for din målgruppe.

Sebastian Christensen - grafisk design, webdesign og søgeoptimering ekspert

Sebastian Christensen

Indehaver af Illa Design

“Jeg engagerer mig altid 100% i samarbejdet med kunden, og tager udgangspunkt i en god dialog og proces. Med mine mere end 10 års erfaring inden for branchen, garanterer jeg for professionelle løsninger med fokus på fuld gennemsigtighed og personlig service.”

Grafisk arbejde ud fra din Idé

Grafisk design til ethvert formål

Vi står til rådighed for dig og din virksomhed, når der er behov for udarbejdelse af grafisk design og materiale i høj kvalitet. Jeg er behjælpelig med alt fra mindre grafisk arbejde som design af annoncer på sociale medier, print, og tryksager, til de mere tunge opgaver som udarbejdelse af logo, og design af hele din virksomheds visuelle identitet.

Med mine mere end 10 års erfaring inden for grafisk design, tilbyder jeg dig og din virksomhed professionelt grafisk arbejde, og en personlig rådgivning om din grafiske identitet og alle dets muligheder.

Grafisk arbejde med fokus og dedikation, så du får grafisk design af høj kvalitet

Vi er altid nysgerrige på hvert enkelt projekt vi skal dykke ned i. Vi brænder for grafisk design og hele processen fra udviklingen af idéen til det egentlige grafiske arbejde.

Det at stå med et færdigt produkt som råber din virksomheds budskaber og værdier ind i hovedet på din målgruppe, samtidig med at det gør verden til et lidt pænere sted at være er en fantastisk følelse. Den følelse er noget vi efterstræber i vores grafiske arbejde, og med vores fokus og dedikation på hver enkelt opgave, skal vi nok nå i mål med dine ønsker og drømme.

Vores priser for grafisk arbejde

Vi tilbyder en lang række grafiske løsninger, så om det er tryksager og salgsmateriale, eller grafisk markedsføringsmateriale til sociale medier eller fysiske skilte, så klarer vi opgaven sammen med et stærkt og professionelt hold af samarbejdspartnere. Vi har en fast grafisk arbejde pris på logo design, og ved udarbejdelse af en komplet grafisk identitet

Vi laver grafisk arbejde til faste priser ud fra de ønsker til grafisk design du vil have udført til det givne projekt. Lad os tage en uforpligtende samtale, og komme tættere på en pris.

Logo design

Fast pris

4.795 kr.

Ekskl. moms

Denne løsning er til dig, der ønsker et professionelt og unikt logo, der viser din virksomheds værdier, identitet og budskab.

 •    Samtale og rådgivning ved opstart
 •    Analysering af din virksomhed
 •    Professionelt og unikt logo design
 •    Logo i alle de filtyper der ønskes
Hent tilbud

Grafisk identitet

Fast pris

11.195 kr.

Ekskl. moms

Denne løsning er til dig, der ønsker en helt ny og gennemført grafisk identitet til din nye eller allerede veletablerede virksomhed.

 •    Samtale og rådgivning ved opstart
 •    Analysering af din virksomhed
 •    Styletile med farvepalette og skrifttyper
 •    Billedstil og grafiske elementer
 •    Professionelt og unikt logo design
 •    Logo i alle de filtyper der ønskes
 •    En komplet designmanual
Hent tilbud